KAYSERİ / BÜNYAN - Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Naci Baydemir Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yavuz Selim Mahallesi Nurettin Baydemir Caddesi Bünyan/KAYSERİ
Vizyon
Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.
Misyon
Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, proplemlere çözüm üretebilen, bireyler yetiştirmek.
Başarılar
Okulumuz 1976 yılında açılmış olup bu zaman kadar pek çok başarıya imza atmıştır.
Öğretim Şekli :Normal
Kalorifer
Diğer
0 - Okulumuzda lojman bulunmamaktadır.
Ulaşım
Kayseri Büyükşehir belediye otobüsleri ve özel otobüslerle her yarım saatte bir sağlanmaktadır.
Mesai saatleri başlangıcında ve bitişinde otobüs seferleri her 10 dakika da bir yapılmaktadır. Kayseri merkez ile ulaşım sorunu yoktur.
Yerleşim Yeri
Halısı ile meşhur, yeşillikleri ile Kayseri´nin mesire alanı niteliğinde iç anadolu kültürünü taşıyan, sakin, huzurlu ve güzel bir ilçedir.
İlçemizde kaloriferli kiralık apartman daireler bulmak mümkündür. Personelimizin büyük bir kısmı Kayseri merkezde ikamet etmekte olup çok kolay bir şekilde günlük geliş gidiş yapmaktadırlar.
Okulumuz Bünyan ilçe merkezindedir.
İl merkezine 40 Km uzaklıkta olup, merkezle ulaşımı Kayseri Büyükşehir Belediye otobüsleri ve özel otobüsler ile sağlanmaktadır.
4006 TÜBİTAK ÇALIŞMASI